valtti-logo

HR, ETHÄN OLE KASVUN PULLONKAULA?

Tervetuloa webinaariimme 5.3. klo 08:30 - 09:00

Saathan uudelle työntekijän ajantasaiset laitteet ja tarvittavat sovellukset käyttöön oikeaan aikaan – tietoturvaa unohtamatta?

Rekrytoinnin päänsärky ei pääty oikean kandidaatin löytämiseen. Jopa kaksi kolmasosaa osaajista harkitsee työpaikan vaihtamista, jos nykyisen työnantajan laitteet ja ohjelmistot eivät vastaa odotuksia.* Erityisesti digitaalisen työympäristön välineiden, kuten tietokoneiden, sovellusten ja puhelimien on oltava houkuttelevia.

Tule kuulemaan webinaariimme, miten tarjoat ammattilaisympäristössä houkuttelevat työvälineet ja hallitset samalla henkilöstön käyttäjätiedot ilman manuaalista vatkaamista. Kerromme myös, miten takaat positiivisen työtekijäkokemuksen ensimmäisestä päivästä alkaen, jolloin työntekijät voivat keskittää energiansa tuottavaan työhön.

Webinaarin asiantuntijoina toimivat HR-johtaja Anu Puurula sekä digitaalisiin työympäristöihin keskittynyt johtaja Henri Talvitie

 

5.3.2020 klo 08:30 | Ilmoittaudu webinaariin!

5.3. klo 08:30-09:00 Valtin webinaarissa kuulet

  • miten skaalaat ja automatisoit henkilöstön käyttäjätietojen hallinnan rekrytointipaineiden keskellä
  • miten tarjoat työntekijälle sujuvan työvälineiden käyttökokemuksen ensipäivästä alkaen
  • miten hallitset työntekijäkokemusta tietoturvallisesti

Webinaarisarjamme ensimmäinen osa on suunnattu työntekijäkokemuksesta ja organisaation digitaalisista työvälineistä vastaaville henkilöille. Webinaarista on saatavilla myös tallenne, jonka jokainen ilmoittautunut voi ladata itselleen live-lähetyksen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

*2019 Digital Work Survey

Webinaarisarjan seuraava osa järjestetään 26.3. otsikolla: "HR, turvaa selustasi automaatiolla".

Webinaarin puhujat_Anu ja Henri