IT:n kokonaispalvelut pk-yritysten tarpeisiin

Valtti Fokus IT -palvelukokonaisuus on helppo ja hallittava tapa ostaa pk-yrityksen tietotekniset kokonaispalvelut. Palvelut on tuotteistettu alan johtavia teknologioita hyödyntäen toimialariippumattomaksi ja tietoturvalliseksi. Palvelun ytimessä on kiitetty käyttäjätukemme, jonka lisäksi yritykselle valitaan sopivimmat it-palvelut kattavasta palveluvalikoimastamme.

 

Valtti Fokus IT-palvelut helposti käyttöön

Monta kasvun mahdollisuutta on menetetty, jos yritys itse säätää tietotekniikan kanssa. Harva yritys sitä oikeasti haluaa tehdä. Ulkoistamalla jatkuvat it-palvelut, yritys saa keskittyä IT:stä saataviin hyötyihin, omaan liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

Kokonaisvaltaiset ja kasvolliset palvelut:

Kustannustehokkaat palvelumme sisältävät muun muassa pilvipalvelut, tietoturvapalvelut lähituen, tuottavuuspalvelut, laitehallinnan ja yksityisen pilven Valtti Kumppanien konesalissa.

IT-mörkö väijyy - kesytä se ulkoistuksella

Pk-yritysten ei kannata yrittää hoitaa it:tä itse. Se on tehotonta, ja se vaarantaa liiketoiminnan jatkuvuuden koko ajan. Kun ulkoistaa arkipäivän liiketoimintakriittisen it:n pyörittämisen osaavalle kumppanille, yritys pääsee täysillä keskittymään liiketoiminnan kehittämiseen ja omien asiakkaiden palvelemiseen.

Lue blogi

IT-ulkoistus-mörkö

 

Älä ole oman onnesi it-seppä – osta tietohallintopäällikkö palveluna

It-maailman kehittyminen on jokaiselle yritykselle sekä uhka että mahdollisuus: uhka, jos putoaa kehityksen kärryiltä ja suuri mahdollisuus, mikäli yritys onnistuu valjastamaan it:n liiketoimintansa kehityksensä ajuriksi. Siksi it-palveluiden ulkoistaminen osaaviin käsiin on bisneksen kannalta älykäs ratkaisu.

Lue blogi

Tietoturvapäällikkö

 

IT-kumppani vapauttaa aikaa 

Joustavan ja asiakaslähtöisen kumppanin löytyminen on siivittänyt erilaisia kehitysprojekteja ja kokeiluja, joista on hyötyä paitsi Vitec Tietomitalle, myös heidän asiakkailleen. Kun Valtti huolehtii palvelinsalien ja pilvikapasiteetin ylläpidosta, voi Vitec Tietomitta keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Lue asiakastarina

IT-palvelut ilman päänvaivaa

Valtti Fokus toimii pk-yritykselle teknologiatarpeiden tulkkina. Lähtökohtana on oma nimetty yhteyshenkilö, tekninen asiantuntija, joka suunnittelee yritykselle sopivimmat it-palvelut laajasta, modulaarisesta valikoimasta, jolloin liiketoimintakriittisiä asioita ei tarvitse hoitaa esimerkiksi kasvottoman verkkoportaalin kautta. Palvelut sopivat erityisesti niille yrityksille, jotka toivovat it-palveluiltaan ostamisen ja hallittavuuden helppoutta.

malli-kuva

Toimiva IT ei synny työntekijän sivuprojektina

It:n hoitaminen omin voimin on paitsi tehotonta, pahimmillaan myös vaarallista liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta. Pelkästään tietoturva edellyttää osaavaa tekijää, jolla on myös riittävästi aikaa paneutua haasteisiin ja uhkien ennaltaehkäisemiseen.

Lue blogi
Pilven tietoturva

Mitä pilvipalvelun ostajan pitää tietää tietoturvasta?

Käyttöönoton suunnittelu ja toteutus ratkaisee lopulta sen, miten hyvä pilvipalvelun tietoturva on. Kerrataanpa siis, mitkä asiat ovat pilvipalvelun tarjoajan, ja mitkä käyttäjän vastuulla. Vastuujaon yksityiskohdat riippuvat palvelusta, ja alla olevaan kuvaan on hahmoteltu päälinjaukset.

Lue blogi
it-ulkoistus

Webinaaritallenne: Tehokas, mutta huoleton Office 365

Kuuntele vinkkimme O365:n tehokäyttöön webinaaritallenteena! Webinaarissa Valtin ratkaisuarkkitehti Niko Mourujärvi kertoo O365 ratkaisujen huolettomasta loppukäyttäjäkokemuksesta.

Lataa tallenne

Tarkistuslista Microsoft 365 -palveluun

Haluatko skaalata ja tehostaa liiketoimintaasi ja kehittää yrityksesi kilpailukykyä Microsoft 365 -palvelupaketin avulla? Microsoft 365:n käyttöönotto on varminta tehdä asiantuntevan kumppanin avustuksella. Valtin kiihdytystyöpajassa suunnitellaan ja räätälöidään yrityksen palveluiden siirtäminen pilveen yksilöidysti yrityksen tarpeiden mukaan.

M365 tarkistus

Täytä lomake ja lataa ilmainen tarkistuslista