Microsoft 365 -koulutukset

Ota kaikki hyöty irti Microsoft Teamsista ja muista  M365 -työkaluista!

Kaipaatteko tukea Microsoft 365 -työkalujen käyttöönottoon tai hyödyntämiseen päivittäisessä työssä?

Hyödynnetäänkö teidän yrityksessänne Microsoft 365 -ympäristöä kattavasti? Tai onko koko henkilöstöllä varmasti riittävä osaaminen M365 -työkalujen käyttöön? Valtti Meteoriitin Microsoft 365 -koulutukset mahdollistavat tehokkaamman, nykyaikaisemman ja miellyttävämmän työskentelyn koko henkilöstölle M365 -ympäristössä. Lue lisää räätälöitävistä koulutuspaketeistamme alta! Hinnat ovat voimassa 31.3.2021 asti.

Koulutuksien toteutus ja rakenne:

  • Koulutukset totetutetaan verkossa tapahtuvina tietoiskuina ja valmennuksina
  • Jokaisen koulutuksen tarkka sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa asiakaskohtaiset tarpeet huomioiden 
Valtti Meteoriitti_Microsoft 365 koulutukset

M365 Keep On Track -tietoiskut henkilöstölle

Sisältää 10 kappaletta kompakteja Keep On Track –tietoiskuja asiakkaan valitsemista aiheista. Sisältö etenee perusasioista edistyneempään käyttöön sisältäen käytön opastusta, työtä tehostavia vinkkejä ja tietoa M365-ympäristöön tulevista uusista muutoksia. Tietoiskut on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten.

Valtti Meteoriitti_Microsoft 365_koulutukset 4

Teams ja Teams Fast Track
-koulutuspaketit

Microsoft Teams nopeasti haltuun koko henkilöstölle Teams ja Teams Fast Track -koulutuksilla. Koulutuspaketin tarkempi sisältö suunnitellaan tunnistettujen asiakastarpeiden mukaan ja koulutuksen sisältö on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten. 

Valtti Meteoriitti_Microsoft 635 koulutukset_5

Microsoft 365 jalkautuskoulutukset

Valmiit tarvelähtöiset koulutus- ja pilotointipaketit, jotka tarjoavat apua yksilö- ja tiimityötapoihin, antavat hyvän lähtökohdan uusien työtapojen omaksumiseen. Tarkka sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja koulutus on mahdollista nauhoittaa myöhempää käyttöä varten.

Valtti_Meteoriitti_Microsoft 365 koulutukset_2

Online
tukiklinikat 

Syvällinen oppiminen, ymmärtäminen ja uusien työtapojen omaksuminen tapahtuvat käytännön työssä. Online-tukiklinikat sisältävät teemoja, jotka linkittyvät päivittäiseen työhön ja tarjoavat mahdollisuuden esittää täsmäkysymyksiä M365 -asiantuntijalle. 

Tilaa koulutus yrityksesi tarpeisiin!

Jätä meille yhteidenottopyyntö oheisen yhteydenottolomakkeen kautta, mikäli olet kiinnostunut M365-koulutuksista.

Petteri_Kuittinen_ympyrä