Jelastic User Day goes DATABASES - tervetuloa mukaan!
tiistaina 30.10.2018 klo 14 ->
Maxim-elokuvateatteriin (Kluuvikatu 1, 00100 Helsinki)

 

Tällä kertaa JUDissa optimoimme taulut ja otamme syväsukelluksen tietokantojen maailmaan. Alustuksen tarjoaa Michael "Monty" Widenius, yksi Suomen merkittävimpiä sovelluskehittäjiä ja alan tunnetuimpia suomalaisia maailmalla! Ohjelmalla siis:

  • Tarinoita MariaDB:n kehityksestä ja uran varrelta, Michael "Monty" Widenius, MySQL:n ja MariaDB:n kehittäjä 
  • DEMO tietokantaklusterin luominen Jelasticissa, Jelasticin perustaja ja toimitusjohtaja Ruslan Synytsky
  • Klusteroinnin vaatimukset sovelluskehitykselle, Antti Koskinen, Information Architect Advance IT Solutions Oy 

Ota siis mukaan haastavimmat kyselysi ja tule katsomaan saatko dropattua asiantuntijoidemme taulut. Puheenvuorojen lisäksi luvassa verkostoitumista, viihtymistä ja pientä purtavaa. Rakenne, kun on kelattu läpi, viimeistelemme tapahtuman leffaelämyksellä alkaen noin klo 16.30. Elokuvana uutuus "Ensimmäinen kuussa", jonka kesto on vajaat 2,5 tuntia. https://www.finnkino.fi/event/302659/ 

Ilmoittaudu mukaan jo nyt vieressä olevalla lomakkeella!

4-2

Michael "Monty" Widenius

MySQL:n ja MariaDB:n perustaja

Monty on Suomen merkittävimpiä sovelluskehittäjiä ja alan tunnetuimpia suomalaisia maailmalla. Hän loi MySQL tietokannasta menestystarinan sekä tarinalle jatkoa sen seuraajasta Maria DB:stä. 

Monty on MySQL:n pääkehittäjä, MySQL Ab:n ja Monty Program Ab:n perustaja. Nykyään hän toimii MariaDB Corporationin teknologiajohtajana ja pääomasijoitusyhtiö Open Oceanin partnerina. Monty toimii myös Jelasticin neuvonantajana Technical and Business Advisors ryhmässä.

2-3

Ruslan Synytsky

CEO ja yksi Jelasticin perustajista

Ruslan on skaalautuvien ja hajautettujen sovellusten ja alustojen rautainen asiantuntija.

Hän on suunnitellut miljoonia kontteja ajavan Jelastic PaaS palvelualustan ydinteknologiat, minkä lisäksi hän on myös suunnitellut ja kehittänyt ratkaisuja Ukrainan National Data Center (NDC) ja National Antarctic Scientific Center (NASC) organisaatioille. Ruslan oli yksi Ukrainan kansallisen avaruuskeskuksen teknologiasuunnittelun avainhenkilöistä.

ruslan (1)

Antti Koskinen

Information Architect, Advance IT Solutions Oy

Antti on pitkän kokemuksen omaava tietokanta-arkkitehti, joka on tehnyt töitä vaativissa asiakasympäristöissä. Tietokantojen lisäksi Antin vahvuusalueisiin kuuluu sovelluskehitys ja infrastruktuurin kehittäminen. Hän mm. parantaa asiakkaiden tietojärjestelmien käytettävyyttä ja tietoturvaa sekä auttaa asiakkaita luomaan vikasietoisia ympäristöjä. Lisäksi Antti on ollut pitkään mukana alan käyttäjäkerhotoiminnassa ja puhunut teknologiatapahtumissa maailmanlaajuisesti.