logo-black


Valjasta Microsoft-teknologiat
liiketoimintasi hyödyksi

Tilaa tapahtuman tallenteet sähköpostiisi ›


Tutustu puheenvuoroihin
     Tutustu puhujiin

Miten saat parhaan hyödyn uusista Microsoft-ratkaisuista liiketoimintaasi?

Microsoft-ratkaisut

Valtti x Microsoft -tapahtuma keräsi loppuvuodesta 2021 monipuolisen kattauksen puhujia ja aiheita Microsoft-teeman ympäriltä. Tapahtumassa kuultiin uusia näkökulmia ja oivalluksia digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen ja sen ratkaisujen tuottamiseen.

Tallenteet lataamalla voit kuunnella maksutta puheenvuorot, joissa käydään läpi muun muassa, miten yhdistää Microsoft-ratkaisut osaksi yrityksen pilvistrategiaa ja ottaa kaikki irti omasta Microsoft365-palvelusta.

Tilaa virtuaalitapahtuman tallenteet sähköpostiisi täyttämällä lomake. 

Tilaa tallenteet nyt! 

Valtti x Microsoft puheenvuorot

 • Miten hyödyt Microsoft 365-palveluitasi eniten? Näin hanskaat alustan hallinnan ja käyttökokemuksen
  Niko Mourujärvi, Solutions Architect ja Santtu Salminen, Senior Technology Consultant, Valtti

 • Asiakascase: Kuinka varmistetaan liiketoimintahyötyjen toteutuminen M365 -ratkaisuissa
  Mari Wiberg, Asiakkuus- ja projektijohtaja, Mainostoimisto Adams Oy ja Jani Kekkonen, Director Consulting Services, Valtti

 • Microsoft ja pilvimuutos: Parhaat kehitysmallit ja ratkaisut
  Joni Leskinen, Senior Cloud Solution Architect & Cloud Native, Microsoft

 • Case-puheenvuoro: Pilviratkaisujen hyödyntäminen – Miten valitset, mukautat ja rakennat ratkaisuja itsellesi parhaalla mahdollisella tavallaJani Saarinen, IT Manager, Pohjola Rakennus Oy

 • Miten yhdistät Microsoftin ratkaisut osaksi toimivaa pilvistrategiaasi?
  Petri Pekkarinen, Lead Advisor, Valtti

Puhujat

Jani Saarinen_ValttixMicrosoft

Jani Saarinen
IT Manager, Pohjola Rakennus Oy

Mari Wiberg_ValttixMicrosoft

Mari Wiberg
yrittäjä ja asiakkuusjohtaja, Mainostoimisto Adams Oy

Marilla on 20 vuoden kokemus markkinoinnin ja mainonnan parissa, joista 15 vuotta yrittäjänä. Hän vastaa Adamsin liiketoiminnasta, mutta asiakkuusjohtajana huolehtii myös, että tiimillä on vaadittava tieto ja työkalut suunnittelun ja työn tukena, ja että asiakkaan tavoite pysyy kirkkaana mielessä. 

Joni Leskinen_ValttixMicrosoft

Joni Leskinen
Partner Azure CTO, Microsoft Oy

Jonilla on pitkä kokemus modernien pilvipalveluiden teknologioista ja niihin pohjautuvan liiketoiminnan kehittämisestä. Nykyisin hän työskentelee Microsoftin kumppaniyksikössä auttaen kumppaneita ratkaisemaan liiketoimintaongelmia ja luomaan uusia palveluita käyttäen Microsoftin Azure-pilvipalveluita.

Tytti-Hallavo-Valtti

Tytti Hallavo
Executive Director, Valtti

Tytti toimii Valtti x Microsoft -tapahtuman juontajana. Hän johtaa digitaalisen liiketoiminnan yksikköä Valtilla. Tytillä on vahva kokemus verkkopalveluhankkeiden ja projektitoimitusten ohjauksesta sekä asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta.

Santtu Salminen_ValttixMicrosoft

Santtu Salminen
Senior Technology Consultant, Valtti

Santtu Salminen auttaa asiakkaita Microsoftin pilvipalveluiden käyttöönotossa ja tehokkaassa hyödyntämisessä erityisesti teknisiä osa-alueita koskien. Santun nimikkeenä on vanhempi teknologiakonsultti ja hän on erikoistunut M365- ja Azure -alustojen mahdollistamiin liiketoimintaratkaisuihin.

Niko Mourujärvi_ValttixMicrosoft

Niko Mourujärvi
Solutions Architect, Valtti

Nikon kantava periaatteena on aina ollut ”oikeat työkalut oikeaan käyttöön” ja tätä hän toteuttaa käytännönläheisyyttä vaalien. Nikolla on pitkä kokemus Microsoft -palveluiden suunnitelmallisesta hyödyntämisestä. Arkkitehtina hän on suunnitellut ratkaisuja laajalle kirjolle kotimaisia ja globaaleja organisaatioita.

Petri Pekkarinen_ValttixMicrosoft

Petri Pekkarinen
Lead Advisor, Valtti

Petri keskittyy tukemaan organisaatioita pilvitransformaatiossa ja pilven operatiivisen toiminnan johtamisessa. Hän ymmärtää läheisesti teknologiastrategian ja toteutuksen yhdistämisen haasteet yhdessä liiketoiminnan vaatimusten kanssa.

Jani Kekkonen_ValttixMicrosoft

Jani Kekkonen
Director Consulting Services, Valtti

Janilla on yli 20 vuoden ja lähes 200 digitaalisen muutosprojektin kokemus. Jani haluaa aina ymmärtää asiakkaan liiketoimintatavoitteet, käyttäjän käyttäjäkokemuksen sekä valitun teknologian mahdollisuudet ja rajoitteet.

Valtti x Microsoft

Me Valtilla yhdistämme Microsoftin tehokkaan liiketoiminnan mahdollistavat teknologiat sekä kattavat it-ympäristön ja digitaalisten palveluiden ratkaisut erityislaatuisella tavalla. Lataa nyt Valtti x Microsoft -tapahtumamme puheenvuorojen tallenteet ja hyppää Microsoft-ympäristön aallon harjalle!

Tilaa tallenteet ›