Zero Trust - nykyaikaista pääsynhallintaa

Tilaa maksuton demo Valtin asiantuntijan opastuksella »

Työn luonne muuttuu, myös pääsynhallinnan on muututtava

Tietotyötä tehdään kasvavissa määrin paikkariippumattomasti ja paluuta täysin toimistokeskeiseen työarkeen tulee tuskin enää tapahtumaan. Myös työhön käytettävien laitteiden sekä ohjelmistojen määrä kasvaa jatkuvasti - jotkut työtehtävät hoituvat kätevästi puhelimella ja pilviohjelmistot ovat käytettävissä ajasta sekä paikasta riippumatta. Työnteon luonteen muuttuessa yritysten ICT-ympäristöt ovat entistä haavoittuvampia tietoturvauhille. Miten siis varmistetaan, että yrityksen keskitetyn verkon ulkopuolella tehtävä työ hoituu tietoturvallisesti? Vastaus on Zero Trust -pääsynhallintamalli.

Zero Trust -pääsynhallintamalli vastaa nykyajan tarpeisiin

Zero Trust on moderni pääsynhallintamalli, joka auttaa hallitsemaan ICT-ympäristöä tietoturvallisesti työnteon monimuotoistuessa. Malli perustuu nimensä mukaan luottamattomuuteen; pääsynhallinnan perustana on jatkuva riskiarviointi ja päätös pääsyn sallimisesta järjestelmiin tehdään aina vahvan tunnistautumisen kautta. Ennen kuin yhteys palveluihin sallitaan, jokainen käyttäjä ja laite tunnistetaan vahvasti ja varmistetaan yhteyden turvallisuus. 

Zero Trust pohjautuu eri parametreihin, joita ovat muun muassa käyttäjä, käyttöoikeudet sekä oletus pahimmasta. Malli varmistaa jokaisessa tilanteessa käyttäjän identiteetin, lokaation ja käytettävän laitteen luotettavuuden. Käyttöoikeudet rajataan roolien mukaan ja niitä lisätään ainoastaan keskitetysti. Zero Trust -pääsynhallintamalli kehittyy yrityksen mukana ja oppii jatkuvasti kertyvän analytiikan pohjalta. 

Tilaa maksuton demo Valtin asiantuntijan opastuksella »

Okta Logo kopio
Okta on pilvipohjainen identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisu, joka yhdistää turvallisesti sekä nykyaikaisesti käyttäjät ja teknologiat ajasta sekä paikasta riippumatta.

Oktan Identity Cloud on VPN-riippumaton pääsynhallintaratkaisu, joka turvaa kriittisten järjestelmien pääsynhallinnan lisäämättä käyttäjien tuskaa salasanaviidakossa. 

Lue lisää Oktasta täältä.

vmware logo-png

VMware on ollut vuosia johtava virtualisointialusta, jonka käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita.  Tarjoamme Valtilla asiakkaillemme osaamista identiteetin- (IAM) ja päätelaitehallinnassa.

VMwaren Workspace ONE
-ratkaisu mahdollistaa yhdessä Oktan pilvipalvelun kanssa edistyneen ja asiakasystävällisen kokonaisuuden pääsynhallintaan.

 

Haluatko kuulla lisää? Lataa webinaaritallenteemme!

Webinaarissa Valtin identiteetin- ja pääsynhallinnan supermiehet Henri Talvitie ja Ville Raassina käyvät läpi Zero Trust -pääsynhallintamallin ideologiaa sekä hyötyjä yritykselle. Molemmilla puhujilla on vankka kokemus identiteetin- ja pääsynhallintaratkaisuista, keskittyen Okta sekä VMware Workspace ONE teknologioihin.

Lataa webinaarin tallenne

 

 

Kiinnostuitko? Voit tilata maksuttoman demon alla olevan lomakkeen kautta.